تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت

افزایش ۸۰ هزار تومانی یارانه + جرئیات

افزایش ۸۰ هزار تومانی یارانه + جرئیات وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ۸۰ هزارتومانی مبلغ یارانه برای سه دهک اول جامعه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، سید صولت مرتضوی در جمع خبرنگاران گفت: قانون بودجه ١۴٠١ تکلیف کرده بود مابه التفاوت ارز ترجیحی به صورت کالابرگ و روش‌های دیگر اجرایی شود لازمه اجرای این قانون بستر سازی بود با آماده سازی، زیرساخت فراهم شد و در چند استان به صورت آزمایشی اجرا شد و بعد از پاسخ مثبت در چند استان، در سراسر کشور بستر آماده شد، ولی با اقبال عمومی مواجه نشد و درصد کمی با کالابرگ همراه شدند.

 

وی اضافه کرد: با ایجاد مشوق‌های جدید و اجرای پیش بینی منابع مقرر شد میزان یارانه، یارانه بگیران افزایش ٢٠ درصدی در سه دهک اول داشته باشد که این ۲۰ درصد شامل ۸۰ هزار تومان است و لازمه برخورداری از آن استفاده از کالا برگ است.

 

وی افزود: در صورتی که افراد سه دهک اول ۷۰ درصد مبلغ یارانه را از طریق کالابرگ الکترونیکی خرید کنند مشمول افزایش ٢٠ درصد می‌شوند.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: یک ماه زودتر یارانه در سامانه ملی اعتبار واریز می‌شود و افراد می‌توانند در زمان مشخص از کالابرگ بهره‌مند شوند.

 

وی با اشاره به مباحث مطرح شده در خصوص تغییر دستمزد کارگران گفت: بر اساس قانون تصمیم گیرنده دستمزد، شورای عالی کار است که دستمزد برای سال ۱۴۰۲ تعیین و ابلاغ شده است و بنای دولت طبق تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی اهتمام به مهار تورم است.

 

مرتضوی افزود: آمار‌هایی از مراکز رسمی اعلام شده که با شیب ملایم، تورم مدیریت می‌شود امیدواریم با کاهش تورم سفره کارگران رونق بگیرد.

 

وی تاکید کرد: تصمیم شورای عالی کار لازم الاجرا است و اگر مباحثی مطرح شود در شورای عالی کار تصمیم گیری می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار